WUXI FOREST TRADE CO., LTD IS BUILT IN 2018 YEAR

Tentang Kami

Jasa angkutan internasional, nganteurkeun ka bumi anjeun tanpa masalah

WUXI FOREST TRADE CO., LTD diwangun dina 2018 taun, ayana di kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina, sabudeureun ku loba pabrik mesin.

Barang utama urang nyaéta mesin pikeun ngolah liang dina widang anu béda.Sawah sareng bahan anu béda bakal ngagunakeun mesin anu béda pikeun ngolah, ogé peryogi sababaraha mesin khusus pikeun ngabantosan.Ku kituna WUXI leuweung dagang CO., LTD salaku profésional Cina liang parusahaan processing cooperate kalawan loba pabrik pikeun mantuan konsumén urang pikeun ngajawab liang processing.

Upami anjeun peryogi solusi ... Kami sayogi pikeun anjeun

Simkuring boga métode manajemén ilmiah pikeun ngalayanan konsumén jeung manufactures, suplai mesin solusi pikeun sarat béda konsumén 'pangolah.

Taros Kami
AS
Spanyol
Britania
Itali
Méksiko
Pakistan
Rusia
Indonésia